P-S Tender Kft.

A 2008-ban alapított, veszprémi telephellyel működő P-S Tender Kft. az egész ország területén jelen van energetikai pályázatírás és projektmenedzsment területen. Megalakulása óta 12,5 milliárd Forintnyi beruházáshoz biztosított forrásokat az állami és Európai Uniós pályázatok által. Tevékenysége nem korlátozódik kizárólagosan a pályázatírásra, hanem a teljes pályázati életút-követésre kiterjed, ügyfeleinek legnagyobb megelégedésére.

Lifesun Trade Kft.

Tevékenységünket 2009 február 15-én kezdtük meg. Kezdetektől a CHROMAGEN napkollektoros rendszerek Közép-Európai képviseletét látjuk el. A cég fejlődésének és növekedésének eredményeként a fogyasztói oldalon jelentkező új igények kiszolgálását – mint például napelem, pelletkazán és más megújuló energiába tartozó termékek – a megszokott magas színvonalon megvalósítjuk. Ügyfeleink maximálisan kiszolgálása érdekében több vonalon is bővítettük kapcsolati és együttműködési partnerhálózatunkat. Szoros együttműködést alakítottunk ki pályázatíró-, projektmenedzser-, gépész- és energetikus szakemberek által vezetett vállalkozásokkal, akik professzionális színvonalon biztosítják a megfelelő szakmai hátteret. Vállalkozásunk célja, hogy a legmagasabb szinten segítse a maximális energia-megtakarítás elérését magánszemélyek, vállalkozások és közületek számára egyaránt.

Qnergy

A Qnergy cég 2009-ben, a Ricor Kriogén –és Vákuum Rendszerek cég leányvállalataként jött létre. A Ricor vezető cég a miniatűr kriogén Stirling hűtőrendszerek terén. A Qnergy egy friss megközelítéssel igyekszik bevonni a Ricor által már bizonyított technológián, szellemi tulajdonon, illetve szaktudáson alapuló Stirling motorokat a lakossági-, piaci-, és ipari szférákba. A Qnergy által kifejlesztett energiagenerálási megoldások kifinomult technológiát használnak, számos közülük a hadi-, illetve az űriparból származik, viszont kiválóan alkalmazhatóak az energiatermelési szakadék eltüntetésere, környezetbarát módon. A Qnergy létesítményei Észak- Izraelben, illetve az Egyesült Államokbeli Uutah állam Ogden városában találhatóak.